16 Jun
16Jun

Μπές εδώ και έλα, γιατί αργείς;

Θές να σου πώ μερικούς λόγους:

1)Είναι κοντά στο αεροδρόμιο και στο λιμάνι του Ηρακλείου, 30 λεπτάκια, άλλοι το κάνουν και λιγότερο.

2)Μπορείς να έρθεις με πολλούς τρόπους ένας από αυτούς εκτός από τα ασφαλέστατα ταξί μπορείς να έρθεις με λεωφορείο, έχεις δεί τα λεωφορεία που αναφέρομαι; Το σπουδαιότερο έχει στάση έξω ακριβώς από το αεροδρόμιο.

3)Η περιοχή είναι αναπτυγμένη τουριστικά με χιλιάδες δωμάτια για όλα τα βαλάντια, αλλά και με επιχειρηματίες αλλά και με υπαλληλικό προσωπικό υψηλού επιπέδου.

4) Είσαι κοντά παντού, θέλεις θάλασσα; Στα πόδια σου, θέλεις βουνό; Στη πλάτη σου, θέλεις να πάς νότια; Θέλεις 1 ώρα και κάτι, θέλεις να πάς ανατολικά; Ένα θα σου πώ 45 λεπτά ο Άγιος Νικόλαος και η Ελούντα, ίσως και λιγότερο. Θέλεις δυτικά;Σε 1 ωρίτσα και κάτι είσαι Ρέθυμνο. 

5) Σου αρέσουν τα κλάμπ; Μανούλες, θέλεις καλά εστιατόρια και ταβέρνες και ησυχία;Θέλεις 8 λεπτά και τσουπ έφτασες.

6) Διαθέτεις πολλλλλά; Κανένα πρόβλημα, διαθέτεις λίγα;Θαυμάσια , έλα και θα δείς. 

Παρε τη κοπέλα σου ή την οικογένεια σου και έλα, αυτά μένουν να ξέρεις. Όταν έρθει η στιγμή να φύγουμε από εδώ δε θα σκεφτούμε πόσες φορές αναπνεύσαμε, αλλά πόσες φορές μας κόπηκε η ανάσα.

7) Θα ήθελα στο σημείο αυτό να σου υπενθυμίσω, ότι το μεγαλύτερο ενυδρείο των βαλκανίων βρίσκεται στη περιοχή των Γουρνών, μια ανάσα κυριολεκτικά από την ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου.

8) Είσαι καλοφαγάς ή σου αρέσει να δοκιμάζεις τις ιδιαίτερες γεύσεις του κάθε τόπου; Θαυμάσια! Τότε είσαι στο σωστό σημείο.


Πατήστε και θα δείτε:

https://www.hersonisso.com/

I BUILT MY SITE FOR FREE USING